menu

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Brandstoftanks voor aan boord

allpa levert diverse brandstoftanks voor aan boord. Populair zijn de kunststof inbouwtanks en kunststof jerrycans van polyethyleen. Daarnaast vindt u in ons assortiment een mooie rvs inbouwtank in verschillende maten. Veel brandstoftanks leveren wij met flensplaat, maar daarnaast zijn ook losse flensplaten verkrijgbaar. Ook ander toebehoren zoals brandstofslang, dekvuldoppen, ontluchtingsnippels en vulsets kunt u bij allpa bestellen.

Motor uitlaten en waterlocks

De uitlaat van een boot moet goed gemonteerd worden, om inlopend water te voorkomen en om te waarborgen dat de motor goed blijft presteren. allpa levert dan ook alle materialen, inclusief uitlaatslang en uitlaatdemper en waterlock (ook wel waterlift genoemd).

Koelwaterfilter

Koelwaterfilters van allpa hebben allemaal een doorzichtig deksel van polycarbonaat, dat inspectie van het waterfilter gemakkelijk maakt.  Klanten kunnen kiezen uit kunststof filters en vernikkeld brons of messing.

Brandstoffilter vervangen

Veel booteigenaren zullen regelmatig hun brandstoffilter vervangen. In het assortiment van allpa zijn diverse brandstoffilters verkrijgbaar, bijvoorbeeld spin-on filters met waterafscheider en doorzichtig reservoir met ingebouwde hand-opvoerpomp. Voor de verschillende modellen leveren wij ook de vervangingsfilterelementen. Bij vraag naar een brandstoffilter is het belangrijk om eerst te weten of het hier een dieselfilter dan wel een benzinefilter betreft. Ook een waterafscheider is te bestellen. Voor benzine leveren wij bijvoorbeeld Sierra benzinefilters met waterafscheider, indien gewenst verkrijgbaar als complete kit.

Index

Selecteer de eerste letter van het product waar u naar op zoek bent