menu

Fender(korven)

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 29

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 29

Fenders/stootwillen

Een  stootwil of fender is nodig om uw boot te beschermen als die in aanraking komt met een ander schip of met de kade. Stootwillen zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten.

Steigerfenders en meer

De meest gangbare modellen fenders zoals de fender Solid Head Buoy kunt u bij allpa bestellen, maar ook bijzondere modellen steigerfenders, dockfenders, multifenders en fenderhouders. Fenders zijn voor watersporters van groot belang om beschadigingen aan de boot te voorkomen. Ook ankerboeien en fenderhaken zijn hierbij onmisbaar.

Voorkom schade met stootwillen

Op de plaats waar een boot in aanraking kan komen met een boot, jacht of met de kade, zal er een stootwillen geplaatst moeten worden. Deze moeten opgepompt zijn tot ongeveer 0,15 bar. Bij warm weer moet de druk in de stootwillen uiteraard iets lager zijn.

Meer weten over stootwillen?

De standaard stootwil of fender heeft een maat vanaf 90mm bij 300mm en is opblaasbaar met kogelventiel. De grootste maat in de standaard serie fenders of stootwillen in onze aanbieding is 300 x 900mm. De klassieke stootwillen oftewel fenders classic hebben een zwarte, massieve kop. Daarnaast bieden wij nog het druppelmodel ‘dumpy’, met de kleinste maat 150 x 300mm en de grootste maat ‘dumpy’ stootwil 18 x 360mm. U kunt deze fenders ophangen met een lijn, bijvoorbeeld aan de zeereling met een slipsteek of een mastworp.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit