menu

Luiken & inbouwkasten

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 12

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 12

Luiken, patrijspoorten en toebehoren

allpa heeft luiken en patrijspoorten in haar assortiment van zowel het eigen vertrouwde merk als van Goïot. De vaste patrijs poort van Goïot wordt geleverd met blauwkleurig acrylglas, net als openklapbare patrijspoorten. Deze kunnen ingebouwd worden in wanddiktes van 8-26 mm of wanddiktes van 4-20 mm. Kies bijvoorbeeld een ronde rvs patrijspoort: hoogglans gepolijst in een vaste uitvoering met 100% waterdicht, gehard glas. De patrijs poort is zodanig ontworpen dat ze afwateren tot 40°. Daarnaast vind u ook bij ons verschillende toevoegingen voor de luiken en patrijspoorten, zoals een muggenhor, afwerkranden en diverse kleine en grote handels. Verder kunt u bij ons terecht voor ventilatoren, quick closing vents en bijvoorbeeld brackets en naven voor uitzetters.

Luiken

De luiken van Goïot zijn er in de series OPAL, INTEGRATION en CRISTAL. Deze series hebben alle hun eigen specifieke kwaliteiten. Alle luiken openen naar buiten en hebben een Satin afwerking. Er zijn voor alle series verschillende interieurhandels en uitzetters verkrijgbaar. Ook vindt u hier verschillende escape hatches, deze kunnen van binnen én van buiten geopend worden voor het geval dat de boot gekapseisd is. Verder zijn er ook nog een aantal dekluiken verkrijgbaar.

Patrijspoorten

De patrijspoorten in het allpa assortiment zijn verkrijgbaar in de series OPAL, EVOLUTION en CRISTAL. Hier zijn nog twee uitbreidingen aan toegevoegd; OPAL FIXE en EVOLUTION FIX. De patrijspoorten kunnen door middel van schroeven gemonteerd worden op een vlak oppervlak en hebben een Satin afwerking. Er zijn ook verschillende RVS patrijspoorten verkrijgbaar.

Opal Patrijspoort met dubbel afdichtingssyteem

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit