menu

Keuken

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 73

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 73

Kombuis

Aan boord van een schip de maaltijd klaarmaken wordt een eitje dankzij de producten van allpa. U kunt bij ons een compleet assortiment bestellen voor het koken aan boord van een schip.

Spoelbakken en ander kookgereedschap

allpa heeft een breed assortiment aan kookgereedschap. Bijvoorbeeld gaskomforen voor het gemakkelijk bereiden van elke maaltijd. Er kan gekozen worden voor een enkele gaskomfoor of meerdere gaskomforen. Wij leveren gaskomforen in combinatie met een spoelbak, gemaakt van RVS. Gaskomfoor en spoelbak kunnen ook gescheiden besteld worden. Tevens leveren wij speciale gaskomforen om te koken op alcohol gel, evenals een breed scala aan inbouwkoelkasten, draagbare koelboxen en fonteintjes. In deze categorie hebben wij bovendien verschillende handdouches met inbouwkast toegevoegd.

Installatie

Het aansluiten van kookgerei is zeer eenvoudig dankzij de apparatuur van allpa. Of u nu een kogelkraan, geïsoleerde luchtkraan, slangtule of huiddoorvoer wilt toepassen, u vindt bij allpa wat u nodig heeft! Om een frisse kombuis te creëren vindt u tevens een aantal teak luchtinlaatroosters en teak luchtuitstroomroosters.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit