menu

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten.

Buitenboordmotor

allpa levert het complete assortiment buitenboordmotoren van Selva. Met een Selva buitenboordmotor biedt u uw klanten hoge kwaliteit, mede dankzij de ISO90001 certificering. Het brede assortiment aan buitenboord motoren is opgebouwd met vermogens vanaf 2,5 pk (Sea Horse) t/m 150 pk (Killer Whale). Voor elk type boot is een buitenboordmotor verkrijgbaar.

Wij leveren inclusief toebehoren zoals:

  • Propeller
  • Brandstoftank
  • Reparatiekit
  • Schakelkast
  • Noodstopknop
  • Tillerarm
  • Bevestigingsbouten
  • Analoge instrumenten

Buitenboord motor van Selva

Bij allpa vindt u buitenboordmotoren van het kwaliteitsmerk Selva. U kunt kiezen uit verschillende typen Selva buitenboord motor. Kies bijvoorbeeld de Selva 2-takt Shark motor met Low Pressure Fuel Injection en Multipoint Autolube: het automatische mengsysteem met variabele olie-injectie.

U kunt ook kiezen voor de aankoop van een Selva Goldfish, Selva Ray, Selva Dorado, Selva Marlin of Selva Narwhal. Vrijwel alle buitenboordmotoren van Selva zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

allpa assortiment buitenboordmotoren

Bij veel modellen buitenboordmotor is de brandstoftank ingebouwd of wordt deze separaat meegeleverd. De motoren met een groot vermogen worden geleverd exclusief brandstoftank. In het allpa assortiment buitenboordmotoren vindt u zeker 20 modellen buitenboordmotor, met variatie in specificaties zoals de spiegelhoogte, staartlengte en starter. 

Combinatie boot-buitenboormotor

In de offline en online catalogus van allpa vindt u een aantal boot-motor-combinaties. Kopers van een buitenboormotor hebben belang bij een goed advies over de juiste combinatie van buitenboormotor en boot. Afhankelijk van de spiegelhoogte en het soort bodem van de boot moet een normale, lange of extra lange staartlengte gekozen worden. Verder is het gewicht van de boot belangrijk en de snelheid waarmee men wil en mag varen. Zonder vaarbewijs is een snelheid van meer dan 20 km/uur niet toegestaan. Met vaarbewijs wel, maar uiteraard alleen op wateren waar de provincies een hogere snelheid toestaan. Als vakhandel kunt u voor advies en ondersteuning altijd bij allpa terecht.

Index

Selecteer de eerste letter van het product waar u naar op zoek bent