menu

Zipwake

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 19

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 19

ZIPWAKE innovatief dynamisch Trim Control systeem met supersnel werkende Interceptors voor sportboten.

In principe zijn de functies en bediening vergelijkbaar met het trimsysteem van het merk Humphree, maar bevat het Zipwake systeem standaard alle bedieningsfuncties. Met een Zipwake systeem gaat het trimmen van uw sportboot veel sneller en comfortabeler.

Het systeem zorgt ook voor minder rollen, kleinere trimhoek en brandstofbesparing. Dus minder golven en dat wordt als prettig ervaren door booteigenaren. Met een geïntegreerde GPS, Gyro en 3D-accelerometer is het systeem altijd actief voor een optimale werking en het systeem kan worden verbonden met een NMEA 2000-backbone. Volautomatische werking! Het systeem is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en werkt met maximaal 6 Interceptors en is geschikt voor praktisch elke sport- of semi-commerciële boot. Biedt grote stabiliteit. Anti Pitch en anti Roll. Compleet met alle montagematerialen. Software update via website. Extra GPS antenne leverbaar.

Zipwake Interceptors zijn inmiddels geïnstalleerd op duizenden boten en elk systeem is zorgvuldig gecalculeerd voor de beste prestaties. Een keuzetabel voor het juiste model is te vinden op de Zipwake website. Het systeem vervangt de traditionele trimplaten zoals wij deze kennen maar allpa verkoopt ook natuurlijk de traditionele trimplaten van het merk Lectrotab omdat het monteren van Interceptors niet altijd de keuze van de klant is.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit