menu

Brandblussers

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Veiligheidsmateriaal en Reddingsmiddelen

Goede veiligheid aan boord is onmisbaar voor elke schipper. allpa biedt een breed scala aan veiligheidsmateriaal en reddingsmiddelen om een veilige bootreis te verzekeren. In deze categorie vindt u zwemvesten, reddingsboeien, drijfpakken, reddingsvlotten, brandblussers, verbandtrommels en allerlei andere belangrijke veiligheidsmiddelen. 

Reddingsmiddelen

allpa biedt verschillende soorten radarreflectoren van het merk Echomax. Daarnaast zijn in deze categoriereddingsvlotten van het merk Waypoint en verschillende reddingsboeien, reddingslicht en reddingslijnen/lifelines te vinden. 

Reddingsvesten

Om het welzijn van opvarenden zo veel mogelijk te garanderen heeft allpa een breed assortiment zwem- en reddingsvesten en drijfpakken van het merk Regatta. Deze zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en ook voor honden zijn er verschillende zwemvesten. Daarnaast biedt allpa verschillende floatation bodywarmers en reddingskussens aan.

Veiligheidsmateriaal

Ook het belang van ander veiligheidsmateriaal mag niet vergeten worden. Zo mag een kompas niet ontbreken en is een veiligheidsharnas goed om aan boord te hebben. Daarbij zorgen bijvoorbeeld een railingnet, antennevoet en bootkussens niet alleen voor meer veiligheid op de boot maar ook voor meer comfort.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit