menu

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 13

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 13

Keerkoppelingen
Met een keerkoppeling kan de draairichting van de uitgaande propeller omgekeerd worden. allpa heeft vele scheepskeerkoppelingen in haar assortiment van het merk Technodrive. De keerkoppelingen van Technodrive zijn er in TMC en TM. De Technodrive TMC zijn mechanische keerkoppelingen en de Technodrive TM zijn hydraulische koppelingen.

Technodrive keerkoppelingen
De Technodrive TMC scheepskeerkoppelingen zijn voorzien van mechanisch werkende conische koppelingen welke na schakeling zelf bekrachtigd worden. De tandwielen zijn dusdanig uitgevoerd dat het geluidsniveau laag is, en de lagers zijn ruimschoots bemeten. De mechanische keerkoppelingen zijn geschikt voor rechtsdraaiende propellers. Voor linksdraaiende propellers moet de achteruit als vooruit worden gebruikt. Het maximale vermogen van de keerkoppeling veranderd in de achteruit. De Technodrive scheepskeerkoppelingen TM zijn voorzien van hydraulische meervoudige platenkoppeling. Deze keerkoppelingen zijn voorzien van schroefvertanding, gehard en gecementeerd en de prestaties in de voor- en achteruit blijven gelijk.

Technodrive Sea Prop
De Sea Prop Saildrive van Technodrive is ontworpen om meer motorkoppel te kunnen verwerken dan bestaande systemen. Hierdoor sluit de complete Sea Prop serie uitstekend aan bij de huidige generatie van moderne en krachtige dieselmotoren. Voor de Technodrive Sea Prop zijn verschillende extra opties beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor anodes in verschillende materialen, bijvoorbeeld een zinkanode, propellers en een water alarm.