menu

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 11

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 11

Mechanische besturing
Sturen zijn gemakkelijk aan de motor te koppelen met de producten in deze categorie, waar alles te maken heeft met mechanische besturing. Gereedschap is niet nodig voor de montage van de stuurkabel aan de stuurkop dankzij ‘Quick Connect’. Hierdoor wordt 50% installatietijd bespaard! De SeaStar Solutions - ‘Teleflex’ Safe-T ‘Quick Connect Tilt’ is hier een voorbeeld van. Ook beschikken een aantal van de stuursystemen uit deze categorie over ‘No Feedback’. Dit houdt in dat er géén motorkracht voelbaar is en het stuurwiel niet terugloopt bij het loslaten hiervan.

Mechanische besturingssets
allpa levert diverse mechanische besturingssystemen van SeaStar Solutions - ‘Teleflex’ zoals ‘Xtreme’,‘NFB’ en ‘Safe-T’ - systemen. Deze sets bestaan uit een stuurkop, montageset en stuurkabel. De sets zijn leverbaar in vele uitvoeringen en met een keuze uit vele verschillende kabellengtes en zijn geschikt voor praktisch elk type buitenboordmotor.

Losse onderdelen
Wij kunnen u ook voorzien van losse onderdelen voor mechanische besturingssystemen. Zo vindt u hier verschillende stuurkabels, stuurkoppen, flenzen, klemblokken en vorkeindkits. Verder kunt bij ons terecht voor stuursystemen voor rubberboten.