menu

Schakelkabels

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W..

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 21

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W..

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 21

Motorcontrols, Schakelkabels

De motorcontrols of bedieninghandels die allpa in het assortiment heeft zijn er als dubbelwerkende en enkelwerkende éénhandel- en tweehandelbediening. Vele controls zijn leverbaar voor topmontage of zijmontage. Verder vindt u in deze categorie een breed assortiment aan schakelkabels en toebehoren voor motorbedieningen en schakelkabels.

Motorcontrolhandels, mechanisch en elektronisch

De mechanische motorbedieningen van allpa zijn van het merk SeaStar Solutions - ‘Teleflex’. Veel motorcontrols geven de mogelijkheid om gas te geven en te schakelen met slechts één handel. Daarbij zijn er nog een aantal nuttige accessoires voor de verschillende motorhandels. Zo is er een motorbediening met een ‘twistgripschakelaar’ waarmee bijvoorbeeld een boegschroef of ankerlier bediend kan worden. Diverse controls beschikken over interlock (inschakelbeveiliging) of een trimschakelaar.

De elektronische motorbedieningen van allpa worden in samenwerking met NHK-Japan op de markt gebracht. Dit zijn de bekende KE-4, KE-5 en KE-6 systemen.

Motorcontrolkabels

De controlkabels die allpa levert zijn van het merk SeaStar Solutions - ‘Teleflex’  en zijn geschikt voor verschillende motoren. Deze control- of schakelkabels hebben een aantal vaststaande kenmerken. Zo zijn de kabels passend voor outboards, inboards en stern drives. De kabels hebben een roestvaststalen kern, roestvaststalen of vernikkelde messing eindfittings en zijn conform specificaties van motorenfabrikanten. De kabels zijn bijzonder soepel, efficiënt, sterk en slijtvast en zijn daarbij bestand tegen olie, zeewater en UV straling.

De absolute top in motorcontrolkabels zijn de superlicht lopende kabels uit de Xtreme-serie.

Toebehoren voor motorcontrols en schakelkabels

Voor toebehoren voor motorbedieningshandels bent u hier ook op de juiste plaats. Of u nu op zoek bent naar een borgpin, drukknop of kabelklem voor schakelkabels. Alles staat in deze categorie. 

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit

Index

Selecteer de eerste letter van het product waar u naar op zoek bent