menu

Zoek- & zalinglichten

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 14

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 14

Verlichting, Schakelaars en Ruitenwissers

Elektrische apparaten en goede verlichting zijn niet weg te denken aan boord van een modern schip. allpa biedt een ruim assortiment aan verlichting, schakelaars en ruitenwissers.

Verlichting

allpa biedt uiteenlopende vormen van LED en halogeen bootverlichting aan. Zo vindt u hier bijvoorbeeld verschillende kajuitlampen. Ook bieden wij keuze uit halogeen en xenon zoeklichten en gewone en LED positielantaarns, onder meer van Hella. Verder mogen praktische artikelen zoals een kaartleeslamp, loopverlichting en onderwaterverlichting in uw assortiment niet ontbreken. Voor al deze verlichting en meer bent u hier op de juiste plaats!

Schakelaars en ruitenwissers

Het plaatsen of vervangen van schakelaars en ruitenwissers wordt zeer eenvoudig met de producten van allpa. U vindt hier een trekschakelaar, hoofdschakelaar of bewegingsschakelaar, alles bevindt zich in deze categorie evenals complete schakelpanelen en verbindingsdozen die met gemak te installeren zijn. De schakelaars zijn in verschillende typen te verkrijgen. Zo zijn er waterdichte schakelaars en accuschakelaars.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit