menu

Scharnieren & sluitingen

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 26

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 26

Kikkers, bolders, scharnieren, dekfittingen

Voor veiligheid en comfort op schepen heeft allpa een breed aanbod aan kikkers, bolders, scharnieren, dekfittingen en handrelingen. 

Kikkers en bolders

allpa heeft een compleet assortiment aan kikkers, bolders en klampen. Wij leveren verschillende kikkers van nylon, aluminium en RVS. Tevens diverse enkele en dubbele bolders van roestvast staal die geschikt zijn voor boutmontage of lasmontage. U kunt hier alle soorten bolders vinden zoals stokbolders en kruisbolders. De klampen uit het assortiment van allpa zijn er in vele soorten en maten. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor verhaalklampen en verzinkbare klampen.

Scharnieren en dekfittingen

Scharnieren en fittingen zijn nodig voor een goede montage van bijvoorbeeld deuren en buiskappen. U vindt bij allpa alles wat u nodig heeft om de boot goed af te kunnen sluiten zoals luikringen, span- en deursluitingen en schuifgrendels. Voor nog meer comfort op de boot bieden wij magnetische deurhouders en drukknopsluitingen. Voor het afsluiten van

bijvoorbeeld bakkisten of ankerkluizen levert allpa verschillende spansluitingen. Om zich veilig op de boot te kunnen bewegen is er keuze uit meerdere handrelingen. 

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit