menu

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Zwemtrappen en loopplanken

Voor extra plezier en gemak tijdens het verblijf op een boot heeft allpa verschillende soorten zwemtrappen, zwemplateau’s, loopplanken en davits opgenomen in haar assortiment.

Zwemtrappen

De zwemtrappen zijn gemaakt van RVS en variëren van 1 tot 7 treden. Naast RVS zwemtrappen heeft allpa ook touwladders. Voor het betreden van de boot vindt u in deze categorie ook een aantal loopplanken. Deze loopplanken bestaan uit hout, aluminium of RVS en zijn klapbaar. Met de diverse davits van allpa kan een bijboot opgehangen worden aan het schip.

Opvouwbare zwemtrappen

Naast zwemtrappen uit een stuk vindt u in ons assortiment ook veel opvouwbare zwemtrappen voor de boot. Eenvoudig opvouwbaar in drie delen en gemakkelijk te bevestigen aan een zwemplateau. De eenvoudige aluminium zwemtrappen leveren wij ook opklapbaar. Andere zwemtrappen voor de boot zijn scharnierend, leverbaar met 4 tot 6 treden. Treden kunnen van teak zijn of van rvs. Met een rvs bevestigingskit kunt u de meeste zwemtrappen snel ophangen of verwijderen.

Zwemtrap als loopplank

U kunt ook kiezen voor een zwemtrap en loopplank ineen. De speciaal gevormde treden maken dit mogelijk.

Kies een sterke loopplank

De aluminium loopplank heeft een voetafstand van 280 mm. U kunt ook kiezen voor een inklapbare loopplank. De loopplank wordt compleet geleverd met wielen, zwenkpijp en scharnier. Wilt u meer mogelijkheden? Kies dan voor de loopplank/ladder. De houten treden zijn geschikt voor gebruik als loopplank en als ladder. Daarnaast is er ook een verlengstuk van aluminium leverbaar, waarmee de loopplank gebruikt kan worden als zwemtrap.