menu

Toiletten

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Sanitair, toiletten

Aan boord van een schip zijn goede sanitaire voorzieningen belangrijk. Bij allpa kunt kiezen uit een breed aanbod aan sanitaire voorzieningen voor op de boot. Een marine toilet kan eenvoudig worden geïnstalleerd en ook sanitaire onderdelen kunnen gemakkelijk worden vervangen met de producten van allpa.

Toiletten

allpa biedt marine toiletten aan van verschillende merken en met verschillende werkwijzen. Zo zijn er toiletten van het merk Johnson pump, AquaT. Deze marine toiletten zijn er in een groot aantal uitvoeringen en zijn afgeleid van drie basismodellen: standaard-elektrisch, premium-elektrisch of handbediend. Naast toiletten van Johnson pump vindt u ook toiletten van het merk Laguna. Laguna maakt, naast gewone toiletten, speciale marine toiletten zoals de geluidloze Hydro Vacuüm Toilet.

Pompen

De afvoer van het water uit het marine toilet werkt met behulp van een pomp, en dit kan op verschillende manieren. Het vuilwater wordt direct in een vuilwatertank geloodst. Bij een marine toilet onder de waterlijn is een beluchter erg belangrijk en een carbon filter is van belang in combinatie met een vuilwatertank. Verder vindt u hier nog andere pompen zoals een versnijdingspomp, handpomp en spoelpomp. Wij leveren een verscheidenheid aan modellen van Johnson Pump aan op het gebied van pompen. 

Sanitaire onderdelen

Dankzij de complete aansluitsets voor marine toiletten die allpa in haar assortiment heeft, wordt ook voor particulieren een fluitje van een cent om een toilet te installeren. Een complete aansluitset bestaat uit: waterschep, huiddoorvoer, kogelkranen, slangtules, slang en slangkleppen. De onderdelen zijn ook los te koop bij allpa. Zo vindt u hier bijvoorbeeld verschillende uitlaatslangen, stijgleidingen en verloopringen.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit