menu

Drinkwaterpompen

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 20

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 20

Drinkwatersystemen, Slang

Een goed drinkwatersysteem aan boord aanleggen is relatief eenvoudig met de middelen die allpa biedt. Wij bieden diverse Johnson Pump waterdruksystemen met waterfilter, bijvoorbeeld in de vorm van doorzichtfilter. Ook diverse modellen scheepsboilers, watertank, expansietanks en afsluiters zijn bij allpa verkrijgbaar. 

Watertanks en slangen

Het assortiment watertanks is ruim met onder meer flexibele drinkwatertanks en polyethyleen tanks, kunststof fittingmateriaal en diverse soorten slangen, zoals brandstofslang, pvc-slang, rubber slang, heetwaterslang en toiletslang. Slangen zijn verkrijgbaar voor een werkdruk van ca. 15 bar tot maximaal 20 bar en met een barstdruk die vele malen hoger ligt. De heetwaterslang van EPDM heeft bijvoorbeeld een barstdruk van 45 bar. Ook levert allpa diverse slangen van drinkwaterkwaliteit én een speciale geurdichte toiletslang van pvc.

SeaTech waterleiding systeem

De lastigste uitdaging bij aanleg van een watersysteem zijn de fittings. SeaTech – met O-ring fittings en flexibele waterleiding – is het praktische antwoord: met een paar klikken creëert elke booteigenaar een overzichtelijk koud- en warmwatersysteem dat lekvrij is en optimale doorstroom biedt. Het geheim zit in de O-ring fittings. Deze zorgt dat de leiding altijd op de juiste plaats wordt geklemd en niet kan verschuiven. De fitting wordt eenvoudig op de leiding geklikt. De bijbehorende polyethyleen leiding in blauw voor koud en rood voor warm water is gemakkelijk op lengte te knippen. SeaTech-fittings passen bovendien op onder meer koperen, pvc en PEX-leidingen.

  • Professioneel advies
  • Korte levertijden
  • Ruime voorraad
  • Nieuwe, innovatieve producten
  • Goede prijs/kwaliteit