menu

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 22

Levering uitsluitend via dealers/vakhandel. Prijzen incl. B.T.W.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-9 van 22

Lieren, blokken en stoppers

Om een goede controle te houden over de boot zijn ankerlieren, blokken en stoppers onmisbaar. Hiermee kunnen de lijnen van de zeilen worden bediend voor de besturing van een zeilboot.

Ankerlieren en lieren

De winches en lieren die allpa aanbiedt zijn van het merk Antal en variëren in materiaal. Er zijn winches in brons en aluminium. Het type winch is afhankelijk van de snelheid waarmee men wil varen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale winches bedoeld voor racing. Ook biedt allpa toebehoren van winches aan zoals winchhandels. Daarnaast levert allpa verschillende aluminium helmstokken, vingerlingen en RVS borgclips.

Stoppers

Van de merken V-CAM en V-GRIP (Antal) biedt allpa verschillende stoppers aan. Dit gaat van valstoppers tot eindstoppers. De stoppers bieden een grote klemkracht en kunnen onder hoge belasting moeiteloos geopend worden. De stopper series zijn er in single, double en tripple.

Blokken

allpa biedt vele verschillende blokken aan. Zo zijn er vele dekblokken, vioolblokken en snatchblokken in deze categorie te vinden. De blokken kunnen compleet geleverd worden met camcleat. Blokken en camcleats zijn ook los verkrijgbaar. Daarbij zijn er ook complete sets of losse grootschoots verkrijgbaar. Verder vindt u in deze categorie een aantal wartels waarmee u verschillende schijfblokken kunt combineren.